Facebook
Pina Pina Coco
Kruiden metingen en voeradvies

Uitgemeten mixen speciaal op maat voor jouw paard

Wist jij dat ik een kruidenmix kan uitmeten specifiek voor jou paard? En waarom eigenlijk kruiden geven aan je pony/paard?

Ik ga het jullie hier uitleggen. Kruiden bevatten veel elementen zoals vitamine, mineralen, zuren en ook geneeskrachtige stoffen. Door deze veelzijdige samenstelling hebben kruiden veel verschillende eigenschapen. Enkele voorbeelden zijn: ondersteuing van de spijsvertering, stofwisseling, maag, darmen en andere organen. Of ze helpen bij ontgiften, draineren en het zuiveren van het bloed. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Kruiden zijn zeer veelzijdig in te zetten en kunnen nog aangevuld worden met indien nodig supplementen.

Met de biotensor meet ik welke kruiden bij jou paard passen. Een biotensor is een energetisch meetinstrument. Deze meet trillingen en energie. Elk orgaan in het lichaam heeft zijn eigen elektromagnetische frequentie (trilling). Indien er iets mis is in het lichaam veranderd de energie en daarmee ook de trilling. De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Op deze manier krijgt het lichaam een bepaalde aantrekkings- of afstotingskracht en wordt er bepaald welk kruid wel of niet past.

Vaak komen er uit de meting 4 tot 6 verschillende kruiden in een bepaalde hoeveelheid. Nadat ik dit bij elkaar heb, kan de kruidenmix op maat bestellen en krijg je deze thuis gestuurd. Een mix is voldoende voor 5 weken. Na 5 weken kan het zijn dat het paard de bestanddelen niet meer nodig heeft en toe is aan een andere mix.

Tevens kunnen we kijken hoe jou huidige voer bij jou paard meet en wat verder adviezen hierin kunnen zijn.

Voor de tarieven zie het tabblad tarieven.