Facebook
Pina Pina Coco
Samenwerking

Om u en uw paard nog beter te kunnen helpen werk ik samen met de volgende mensen

Inger Kloos: dressuurinstructrice

Ik ben Inger Kloos en werkzaam als dressuurruiter en instructrice. De persoon die ik ben, en daarmee de basis van waaruit ik alles benader, is gevormd door een combinatie van verschillende factoren. Dit is van invloed bij het werken met paarden maar ook bij de instructie die ik geef. 

Mijn achtergrond en opvoeding hebben natuurlijk veel gedaan. Maar daarnaast geeft mijn karakter veel vorm aan de manier waarop ik met mensen en dieren werk. Ik ben iemand die rustig en doordacht is. Ik kan daardoor wat afwachtend zijn in het begin. Als ik eenmaal een plan van aanpak heb, ben ik vasthoudend en doortastend. Ik ben erg lief van nature en kan me goed inleven in anderen. Bij het werken met paarden wil ik een paard wat met vertrouwen het werk aan gaat. Dat houd in dat een paard veel ontspanning heeft in zijn lijf en snapt wat er van hem verwacht word. Hij heeft ook vertrouwen in zijn ruiter. Met dit als basis voor de dressuur en het doorpakken wat nodig is voor de hogere niveaus, kan een paard boven zijn natuurlijke kunnen uit stijgen en zie je hem veranderen naar een atleet waarvan je had gedacht dat het er niet in zat. In de dressuurlessen die ik geef, probeer ik die inzichten over te brengen.

Om mijzelf te ontwikkelen in de paardensport heb ik al jaren dressuurles van Penny en Johan Rockx. Maar ik heb ook een tijdje responstraining gevolgd bij Wil Rogers, wat mij veel inzicht heeft gegeven in de manier van leren van paarden en hoe ik de leiding kan nemen. Daarnaast heb ik me verdiept in het gedrag van paarden als kuddedier en wat ze in de natuur wel en niet nodig hebben. Ik heb een vertaalslag gemaakt van het paard in de natuur naar een sportpaard.
Ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact op via: 0614529253,  bionomiez@gmail.com of kijk op: www.bionomie.nl

Inger

Zadelmaakster

Cindy Coppens: CCSadleSolutions: zadelmaakster en zadelpas service.
www.ccsaddlesolutions.nl

Cindy Coppens